Utolsó kommentek

A születéstől az első kalandokig

2008.01.14. 12:00 | veros | 3 komment

I. rész: fogantatás

Akkor még nem volt, nem is lehetett tudatom. De már akkor így érezhettem, mikor lett, és az első gondolataim, tudatos gondolataim részévé vált a szexualitás. Életem akkor kezdődött, mikor kis társaimmal együtt egy boldog orgazmus kiséretében végigfutottam apám péniszének csatornáin, annak végén kibuggyantam anyám puncijának végében, és megkezdődött a versenyfutás a petesejt felé, hogy magam másik felére találhassak. Egy újabb behatolás, és elkezdődött az életem. Ha fiú lettem volna, szintén meghatározó élmény lehetett volna, hogy aztán sok hónappal később kibújtam anyám hüvelyén át a világba. Az első évek két szexuális élménye ezzel kezdődött.
A következő élményem az volt, mikor rá kellett döbbennem, hogy a nénik, és a bácsik között nem csak az a különbség, hogy más a hangjuk, szakálluk van, és más ruhát hordanak, hanem hogy a lábuk között más van, és máshogyan pisilnek. Ettől a pillanattól kezdve izgatta a fantáziámat, hogy milyen lehet az a valami, és nekik miért pont olyan. Lassan felfogtam, hogy a bácsik és nénik szerelmeteskednek, de még nem értettem, hogy mit csinálnak közben, azon kívűl, hogy csókólgatják egymást. Az ovodában az egyik lány elmesélte, hogy a bácsik bedugják a néniknek, és attól gyerek lesz. Nem értettem, de izgalomba hozott a tudat, hogy azt a nagyot abba a kis lyukba teszik, és mégse fáj a néniknek, hanem még jó is nekik. Sőt, a bácsiknak is jó, mert mindig azt akarják. Ezt hallottam.

 

II. rész: felfedezem a testemet

Esténként az ágyban ismét eszembe jutottak az élet nagy kérdései. Ujjaimmal kitapogattam a puncimat, és próbálgattam, hogy miként férhet be oda az a nagy valami, ami a bácsiknak van. Finoman próbálgattam bedugni az ujjam. Eleinte fájt, de idővel már nem, sőt, egyre kellemesebb lett. Nem mondom, hogy izgató volt, de meghitt, intim, és titok, amit nagyon élveztem. Mindig szerettem a titkokat. Unalmas napokon nagyon vártam, hogy este legyen. Lekapcsolt lámpa, sötét, és a takaró alatt magammal maradjak. Egyik kezem duzzadó szeméremajkaimat húzta szét, a másik kezem egyik ujja pedig bent a puncimban... Nagyon finom volt!

 

III. rész: az első fiú

 Már másodikba jártam az iskolában. Elkezdtünk nőni, a fiúk is, és esténként, miközben ujjam lassan maszírozta a hüvelyemet, msáik ujjam pedig a csiklómat, egy-egy fiúról ábrándoztam titokban. A nappal pedig szépen közelebb kerültem egy osztálytársamhoz. Valami kapcsolat szövődött közöttünk, amit mások előtt igyekeztünk titokban tartani. És közben titokban testi közelségbe kerültem hozzá. Ilyen intim pillanat volt, mikor bejött velem a WC-re, persze, én hívtam, és előtte pisiltem. Legközelebb megengedtem, hogy ő tötölje meg nekem. A térdeim remegtek, ahogy vártam, hogy hozzám érjen, és majdnem elájultam, ahogy hozzám is ért. Ekkor megigértem, hogy legközelebb én fogom ugyanezt csinálni neki. Másnap én mentem be vele, és megnéztem, hogyan pisil. A következő alkalommal összeszorult torokkal vártam, hogy lehúzza a sliccét, elővegye, én meg a kezembe fogtam, éreztem, milyen meleg, és tartottam, amíg pisilt. Aztán alig akartam elengedni. Néhány hét múlva megkérdeztem, hogy megfoghatom-e, ő pedig szégyellősen azt mondta, hogy igen, és nem merte kérni, de mondtam, hogy ő is megfoghatja. Így ültünk bent egy darabig, és fogtuk egymásét. Legközelebb már természetesebb volt, de ugyanolyan izgalmas. Egyik kezemben a fütyije, az ő keze pedig a puncimon. Másik kézzel megfogtam az egyik ujját, és finoman betoltam a hüvelyembe. Sokkal izgatóbb volt, mint mikor magamnak csináltam esténként. Utána megcsókóltam a száját. Ez volt az első csók. Néhányszor ültünk így, élvezve egymás testét. Év végén elköltöztek, másik iskolába ment, és többé nem láttam.

 

IV. rész: képi élmények

 Harmadikba jártam, mikor megtaláltam apám egy pornóújságját. Izgatottan lapozgattam. Láttam, hogy a férfiaknak milyen nagy. Láttam, hogy a nénik a szájukba veszik. Azt is csodálkozva és izgalommal néztem, hogy a péniszükből valami fehér jött ki. És láttam, hogy bedugják a nénik puncijába, nekik meg nagyon boldog arcuk volt tőle. És a nénik nem voltak meztelenek, hanem érdekes harisnyájuk volt, csak a combjukig ért.  Azon is csodálkoztam, hogy két néni csókolózott, és a kezük egymás mellét fogta, meg a puncijába dugta a másik néninek. Ami nagyon izgatott még, hogy mi az, ami olyan, mint a fütyi, de csak egy darab valami, és a néni a puncijába dugja, és nagyon boldog arcot vág. Ekkor éreztem úgy, hogy szeretnék felnőni, hogy én is ilyen jókat csinálhasssak, és ilyen jól érezhessem magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://tangabugyi.blog.hu/api/trackback/id/tr93291878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán 2008.01.17. 14:16:49

Öccsém, tehetséges író vagy, csak még dolgozni kell rajta...

Kolompár Kleopátra 2008.07.13. 16:33:34

Hetedik hónapja dolgozol a folytatáson? Vagy kimerült a fantáziád?
süti beállítások módosítása